2 Aralık 2010 Perşembe

PiRELLi 2011 TAKVİM CALENDAR İlk Kez Tüm Fotoğrafları ve En Özel Videosu













2011 Pirelli Takvimi tanıtıldı

"Mitoloji" temalı 2011 Pirelli Takvimi, sanat ve estetik anlayışıyla dünya çapında tanınan, Karl Lagerfeld tar...

"Mitoloji" temalı 2011 Pirelli Takvimi, sanat ve estetik anlayışıyla dünya çapında tanınan, Karl Lagerfeld tarafında hazırlandı. Yunan ve Roma mitolojisinden tanrıların, tanrıçaların ve mitolojik kahramanların maceralarının anlatıldığı 2011 takviminin çekimleri Lagerfeld'in Paris'teki stüdyosunda gerçekleştirildi.

2011 Takvimi'ni oluşturan 36 fotoğrafta, tanrıların, kahramanların ve efsanelerin anlatıldığı 24 farklı konuya yer verildi. Tamamı siyah beyaz olan fotoğraflarda Lagerfeld, hem çarpıcı estetiği hem de heykel sanatına ve bu sanatın temel ilkelerine yaptığı göndermelerle dikkat çekiyor.

2011 Pireli Takviminde 15 kadın, 5 erkek model ve Amerikalı aktris Julianne Moore olmak üzere 21 kişi poz verdi.

2011 takviminde yer alan kadın modeller şunlar: İtalya'dan Bianca Balti ve Elisa Sednaoui, Danimarka'dan Freja Beha Erichsen, Brezilya'dan Isabeli Fontana, Polonya'dan Magdalena Frackowiak ve Anja Rubik, Avustralya'dan Abbey Lee Kershaw, Hindistan'dan Lakshmi Menon, Amerika'dan Heidi Mount ve Erin Wasson, Rusya'dan Natasha Poly, Hollanda'dan Lara Stone, Kanada'dan Daria Werbowy, Avusturya'dan Iris Strubegger ve Jamaika'dan Jeneil Williams.

Takvime giren 5 erkek model ise, Baptiste Giabiconi ve Sébastien Jondeau, Brad Kroenig ve Garret Neff ve Jake Davis oldu.































































Pirelli Calendar 2011 by emrahicten from emrahicten.blogspot.com on Vimeo.

3 yorum:

  1. Resimlerin çekimi çok güzel.siyah-beyaz oluşu da iyi.Format biraz ufak geldi.Belki de sayfa büyüklüğünden olacak.Tarihin sayfalarından canlı olarak çıkmışlar görüntüsü veriyor.Beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Lagerfeld hem zengin bir donanımla hem de güzel mankenlerle, kafasına göre oynamış! Bazıları sevecek bazıları da ı ıh diyecek! Bu bir iş ama sanat yönü tartışılır...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil