15 Kasım 2010 Pazartesi

TOKİ'den ödüllü fotoğraf yarışması


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından "Toplu Konut ve İnsan" konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. Son katılım ise 23 Kasım. 

TOKİ tarafından "Toplu konut alanlarında yaşama dair kesitleri ortaya koymak" amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasının tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Her yarışmacının en fazla 4 fotoğraf gönderebileceği yarışmada birinciye 4 bin lira, ikinciye 3 bin lira ve üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalardan 10'una bin liralık mansiyon ödülü verilecek. ödüller bununla da sınırlı değil. TOKİ tarafından beğenilen eserler ise 500 TL karşılığında satın alınacak. 

Yarışma sonuçları 1 Aralık'ta açıklanırken, yarışmada dereceye giren çalışmalar 13-19 Aralık günlerinde Ankara ve İstanbul'da sergilenecek. ödül kazanan, satın alınan ve sergilenen fotoğraflardan bir katalog oluşturulacak. 

Yarışmaya katılmak isteyenler, katılım formunu doldurduktan sonra, en fazla 4 adet olmak üzere, çektiği fotoğrafları CD'lere kaydederek, posta yoluyla TOKİ'nin Ankara Bilkent'te bulunan merkez binasına ulaştıracak. 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin (AFSAD) desteğiyle düzenlenen fotoğraf yarışması hakkında geniş bilgi edinmek isteyenler, TOKİ'nin
 www.toki.gov.tr internet adresinden yararlanabilir.


 
Yarışma Şartnamesini indirmek için Tıklayınız!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder