13 Ekim 2011 Perşembe

Film Ekimi İzmir Programı




Bu yıl 8-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Filmekimi 10. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen festival bu önemli yılda sınırlarını aşarak beş kente daha uğrayacak.
Biletler 1 Ekim’de satışta
Filmekimi kapsamında bu yıl Avrupa Birliği MEDIA programının desteğiyle İstanbul’un yanı sıra İzmir, Bursa, Konya, Trabzon ve Diyarbakır’da hafta sonları gösterimler yapılacak ve böylece Filmekimi Türkiye’nin dört bir yanında yeni sinema sezonunu müjdeleyecek.

Filmler
Tehlikeli İlişki / Yönetmen: David Cronenberg / İngiltere-Almanya-İsviçre-Kanada
Bisikletli Çocuk / Yönetmen: Jean-Pierre Dardenne & Luc Dardenne / Belçika-Fransa-İtalya
Gökten Bir Uydu Düştü / Yönetmen: Julie Delpy / Fransa
Jane Eyre / Yönetmen: Cary Fukunaga / İngiltere-ABD
Artist / Yönetmen: Michel Hazanavicius / Fransa
Gelecek / Yönetmen: Miranda July / Almanya-ABD
Acı Tatlı Tesadüfler / Yönetmen: Cédric Klapisch / Fransa
Peki Şimdi Nereye / Yönetmen: Nadine Labaki / Fransa-Lübnan
Uyuyan Güzel / Yönetmen: Julia Leigh / Avustralya
Yeni Başlayanlar / Yönetmen: Mike Mills / ABD
Aşkın Formülü Yok / Yönetmen: Andreas Öhman / İsveç
Şeytanın İkizi / Yönetmen: Lee Tamahori / Belçika
Melankolia / Yönetmen: Lars von Trier / Danimarka
Habemus Papa / Yönetmen: Nanni Moretti / İtalya
Mikrofon / Yönetmen: Ahmad Abdalla / Mısır
Küçük Beyaz Yalanlar / Yönetmen: Guıllaume Canet / Fransa
 YKM KONAK CİNEBONUS
Seans13.Eki14.Eki15.Eki16.Eki
11.00ACI TATLI TESADÜFLERJANE EYREAŞKINFORMÜLÜ YOK
13.30MİKROFONUYUYAN GÜZELGELECEK
16.00HABEMUS PAPAMGÖKTEN BİR UYDU DÜŞTÜMELANKOLİA
19.00BİSİKLETLİ ÇOCUKŞEYTANIN İKİZİPEKİ ŞİMDİ NEREYE?
21.30YENİ BAŞLAYANLARKÜÇÜK BEYAZ YALANLARARTİSTTEHLİKELİ İLİŞKİ
GÖSTERİMLER YKM KONAK CİNEBONUS’ TA GERÇEKLEŞECEKTİR
13-16 EKİM 2011





TEHLİKELİ İLİŞKİ
A DANGEROUS METHOD
Yönetmen: David Cronenberg
Oyuncular: Viggo Mortensen, Keira Knightley, Michael Fassbender, Vincent Cassel, Sarah Gadon, André Hennicke
İngiltere-Almanya-İsviçre-Kanada, 2011
35 mm / Renkli / 94′
İngilizce; Türkçe altyazılı
16 Pz. 21.30
David Cronenberg’in merakla beklenen son filmini Christopher Hampton kendi oyunundan beyazperdeye uyarladı. Dünya prömiyeri Eylül ayında Venedik Film Festivali’nde yapılan Tehlikeli İlişki, psikolojinin iki büyük öncüsü Carl Jung ve Sigmund Freud arasındaki dostluğun nasıl bozulduğunu anlatıyor. 1904 yılındayız. Akli dengesi bozuk olan Sabina Spielrein adında bir Rus kadın, tedavi olması için Carl Jung’a teslim edilir. Burghölzli Akıl Hastanesi’nde, hocası Sigmund Freud ile birlikte çalışmakta olan Jung, bu hastasıyla yakınlaşmaya başlar. Ancak bu durum meşhur usta ile yükselmekte olan genç çırağının arasının açılmasına neden olacaktır.
BİSİKLETLİ ÇOCUK
LE GAMIN AU VÉLO
Yönetmenler: Jean-Pierre Dardenne & Luc Dardenne
Oyuncular: Cécile De France, Thomas Doret, Jérémie Renier, Fabrizio Rongione, Egon Di Mateo
Belçika-Fransa-İtalya, 2011
35 mm / Renkli / 87′
Fransızca; Türkçe altyazılı
14 Cu. 19.00
2011 Cannes Büyük Ödül
Dardenne kardeşlerin son filmi iyimser olduğu kadar gerçekçi bir masal gibi… Babası artık onu istemediğini söyleyince 11 yaşındaki Cyril, yetimhanede bir başına kalıverir. Öfkesi ve umutsuzluğu artınca tesadüfen tanıştığı mahalle kuaförü Samantha’dan koruyucu annesi olmasını ister. Banliyöde aile yaşamına alışmaya çalışırken, Cyril’in başı, genç bir torbacı yüzünden derde girer. Kötü arkadaşlar ve ilgisiz bir babayla büyümek Cyril’in hayatını rayına sokmasını zorlaştıracaktır. Screen dergisine göre çocukluk hakkında yapılmış en iyi filmlerden biri olan Bisikletli Çocuk, Cannes’da Büyük Ödülü Nuri Bilge Ceylan’ın filmi Bir Zamanlar Anadolu’da ile paylaştı.
GÖKTEN BİR UYDU DÜŞTÜ
LE SKYLAB
Yönetmen: Julie Delpy
Oyuncular: Lou Avarez, Julie Delpy, Eric Elmosnino, Aure Atika, Noémie Lvovsky, Bernadette Lafont, Emmanuelle Riva, Vincent Lacoste, Marc Ruchmann
Fransa, 2011
35 mm / Renkli / 91′
Fransızca; Türkçe altyazılı
15 Ct. 16.00
Oyuncu, senaryo yazarı, yönetmen ve şarkıcı Julie Delpy, büyük ilgi gören Paris’te İki Gün filminin ardından çektiği bu yapıtında da başrolü üstleniyor. Filmin öyküsü 1979′da, Fransa’nın Bretanya bölgesindeki bir evde, yaz tatili sırasında geçiyor. Tüm aile fertleri, büyükannelerinin doğumgünü nedeniyle pek de sakin geçmeyecek bir haftasonu için bir araya gelir. Bize bu büyük buluşmayı ailenin en küçüklerinden, 10 yaşındaki Albertine, çok zaman sonra, 2018′de anlatır. Öykü, Albertine’in anne-babasıyla birlikte Suzette Hala’nın yazlık evine yolculuğuyla başlar. Eğlenceli, insanın içini ısıtan Gökten Bir Uydu Düştü, bir aileyi üç nesil boyunca izleyen duygusal bir komedi.
JANE EYRE
Yönetmen: Cary Fukunaga
Oyuncular: Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Jamie Bell, Sally Hawkins, Imogen Poots, Amelia Clarkson, Judi Dench
İngiltere-ABD, 2011
35 mm / Renkli / 120′
İngilizce; Türkçe altyazılı
15 Ct. 11.00
Charlotte Brontë’nin klasik başyapıtı, yönetmen Fukunaga ve Tamara Drewe filminin senaristi Moira Buffini’nin ellerinde göz alıcı, zengin, gotik ve romantik bir dönem filmine dönüşüyor. Bu eskimeyen aşk öyküsü 19. yüzyılda geçiyor. Filme ve romana adını veren Jane Eyre, devasa, ürkütücü Thornfield malikânesine bir yetim olarak gelip burada büyümüş, yıllarca asık suratlı efendisi Edward Rochester’ın emrinde mürebbiye olarak çalışmıştır. Malikâneyi terk etmeye karar verince, din adamı St. John Rivers ve ailesi ona yardım elini uzatır. Yaşadıklarına bakıp gerçek aşkı bulup bulmadığını düşünen Jane, sonunda Thornfield’e dönmeye, geçmişin hayaletleriyle yüzleşmeye karar verecektir.
ARTİST
THE ARTIST
Yönetmen: Michel Hazanavicius
Oyuncular: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell, Penelope Ann Miller, Missi Pyle
Fransa, 2011
35 mm / Siyah-Beyaz / 100′
İngilizce arayazılı; Türkçe altyazılı
15 Ct. 21.30
2011 Cannes En İyi Erkek Oyuncu (Jean Dujardin)
Muhteşem performansıyla şimdiden Oscar’larda adı geçen Jean Dujardin bu filmde, sesli filmlerin piyasaya çıkmasıyla kariyeri dibe vuran bir aktörü canlandırıyor. Hollywood, sene 1927… Erişilmez karizmasıyla George Valentin hem izleyicilerin hem yapımcıların göz bebeği. Ancak sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor. Yanında bitiveren gencecik oyuncu adayı Peppy Miller’ın gözüyse yükseklerde… Konuşmasız, siyah-beyaz eski filmler gibi saniyede 22 kare çekilen Artist, sessiz filmlere bir saygı duruşu, sinemaseverlere bir armağan…
GELECEK
THE FUTURE
Yönetmen: Miranda July
Oyuncular: Hamish Linklater, Miranda July, David Warshofsky, Isabella Acres, Joe Putterlik, Angela Trimbur, Mary Passeri, Kathleen Gati
Almanya-ABD, 2011
35 mm / Renkli / 91′
İngilizce; Türkçe altyazılı
16 Pz. 13.30
Ben, Sen ve Diğerleri ile büyük ilgi toplayan Miranda July, “kozmik bir aşk öyküsüyle” beyazperdeye dönüyor. July’nin kendi canlandırdığı otuzlu yaşlarındaki Sophie ve eşi Jason, yaşamlarında bir dönüm noktasına gelmişlerdir. Bu aşamada neredeyse 24 saat sürekli bakım isteyen Pati Pati adında ölmeye yakın, hasta bir kediyi eve almaya karar verirler. Ancak daha kedi eve bile gelmeden, üstlenecekleri sorumluluktan ve özgürlüklerini kaybetmekten korkup işlerinden istifa ederler. Amaçları, son özgür günlerini en iyi şekilde geçirmektir. Ama bakalım gelecek neler getirecektir… Yaşamlarına yeni bir bakış açısı kazandırmaya çalışan çifti izleyen film, büyülü gerçeklik ve mizah öğeleri kullanıyor.
ACI TATLI TESADÜFLER
MA PART DU GÂTEAU
Yönetmen: Cédric Klapisch
Oyuncular: Karin Viard, Gilles Lellouche, Audrey Lamy, Jean-Pierre Martins
Fransa, 2010
35 mm / Renkli / 109′
Fransızca; Türkçe altyazılı
14 Cu. 11.00
Tanınmış Fransız yönetmen Cédric Klapisch, İspanyol Pansiyonu (2002), Rus Bebekler (2005) ve Paris’in (2008) başarısının ardından çektiği bu tempolu filmde, Dunkirk’te bir sanayi şirketinde çalışan, üç çocuk annesi France’ı izliyor. Şirket kapanınca işsiz kalan France iş bulmak için Paris’e taşınır. Burada, Londra’da çalışan bir işadamı olan Steve’in hizmetçisi olmayı kabul eder. Ne var ki, Steve’in bir önceki işyerinin kapanmasına yol açan adam olduğundan haberi yoktur. Cinsel imalar, sınıf farkları, duygular ve aile değerleri, France’ın bu sosyal melodramını neredeyse komik bir hale sokar.
PEKİ ŞİMDİ NEREYE?
ET MAINTENANT, ON VA OÙ?
Yönetmen: Nadine Labaki
Oyuncular: Kevin Abboud, Nadine Labaki, Yvonne Maalouf, Claude Baz Moussawbaa, Julian Farhat, Ali Haidar, Leyla Hakim
Fransa-Lübnan, 2011
35 mm / Renkli / 110′
Arapça; Türkçe altyazılı
16 Pz. 19.00
2011 Toronto Halk Ödülü
Karamel’in olağanüstü başarısının ardından Nadine Labaki, senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenip rol aldığı son filminde dinsel çatışmaları ve savaşın anlamsızlığını kadınların kıvrak zekâsı üzerinden eleştiriyor. Cannes’daki dünya prömiyerinde dakikalarca ayakta alkışlanan Labaki’nin mizah ve içtenlikle dolu son filmi, memleketi Lübnan’da hiçliğin ortasındaki küçük bir köyde geçiyor. Savaşın ardından yaralarını sarmaya çabalayan köylüler Müslümanı, Hıristiyanı huzur içinde, omuz omuza birlikteliklerini sürdürmekteler. Ne var ki, dini çatışma haberleri, zaten hassas olan dengeleri bozmak üzeredir. Şiddet girdabına kapılmamaları için erkeklere hâkim olma görevini, ne pahasına olursa olsun, yine kadınlar üstlenecektir.
UYUYAN GÜZEL
SLEEPING BEAUTY
Yönetmen: Julia Leigh
Oyuncular: Emily Browning, Rachel Blake, Ewen Leslie, Peter Carroll
Avustralya, 2011
35 mm / Renkli / 104′
İngilizce; Türkçe altyazılı
15 Ct. 13.30
Julia Leigh’in kendi romanından uyarladığı ve Gözleri Tamamen Kapalı filminden çağrışımlar taşıyan bu ilk filmi cinsel bir kâbusu andırıyor. Filmin odağında, okul masraflarını karşılamak için tıbbi denek olmaktan arada bir fahişeli yapmaya kadar çeşitli işlere girip çıkan Lucy var. Adı marjinal çevrelerde duyulmaya başlayınca Lucy özel seks partilerine de davet edilmeye başlar. En özel numarası da uyutularak yaşlı erkeklerle baş başa kalmasıdır. Ama sonraları, uyurken vücuduna neler yapıldığını merak etmeye başlar. Cannes’da Altın Palmiye için yarışan Uyuyan Güzel, Jane Campion’ın sözleriyle “varoluşçu sinemanın çağdaş bir örneği yürek yakan, korkutucu, şaşırtıcı ve güzel bir film”.
YENİ BAŞLAYANLAR
BEGINNERS
Yönetmen: Mike Mills
Oyuncular: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent, Goran Visnjic
ABD, 2010
35 mm / Renkli / 105′
İngilizce; Türkçe altyazılı
13 Pe. 21.30
2005 yapımı ilk filmi Başparmak’ın ardından çektiği bu filmde yönetmen Mike Mills, babasıyla ilişkisinin içyüzünü tüm çıplaklığıyla anlatıyor. Kırkına yaklaşan Oliver, babasının ölümünü kabullenmeye çalışmaktadır. Bu sırada birçok anı gelir aklına: Çocukluğu, annesinin ölümü, babasının 75 yaşında eşcinsel olduğunu açıklayıp sessiz, duygusal birinden canlı, hareketli, iyimser bir adama dönüşmesi… “Karmakarışık, delice günlerdi” diyor Mills. Yeni Başlayanlar, bir babayla oğlu arasındaki ilişkiyi ve koşulsuz sevgiyi anlatan harikulade yaratıcı bir komedi.
AŞKIN FORMÜLÜ YOK
I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR
Yönetmen: Andreas Öhman
Oyuncular: Bill Skarsgård, Martin Wallström, Cecilia ForssMore
İsveç, 2011
35 mm / Renkli / 86′
İsveççe; Türkçe altyazılı
16 Pz. 11.00
“Benim adım Simon. Asperger sendromum var. Uzayı, halkaları ve bana iyi bakan abim Sam’i severim. Duygulardan, başkalarından, değişikliklerden ve Hugh Grant’in oynadığı romantik komedilerden hoşlanmam.” İsveç’in Oscar adayı olan Aşkın Formülü Yok, abisi Sam kız arkadaşı tarafından terk edilince dünyası alt-üst olan Simon adında 18 yaşındaki bir gencin öyküsünü anlatıyor. Her şeyin yeniden düzene girmesini isteyen Simon, kendine bir görev edinir: Sam’e yeni bir sevgili bulacaktır. Hastalığı yüzünden ne aşk ne de duygu hakkında hiç bir şey bilmeyen Simon tamamen bilimsel yöntemlerle planını gerçekleştirmeye çalışacaktır.
ŞEYTANIN İKİZİ
THE DEVIL’S DOUBLE
Yönetmen: Lee Tamahori
Oyuncular: Dominic Cooper, Ludivine Sagnier, Mimoun Oaissa, Raad Rawi, Philip Quast, Khalid Laith, Dar Salim, Nasser Memarzia
Belçika, 2011
35 mm / Renkli / 108′
İngilizce; Türkçe altyazılı
15 Ct. 19.00
İlk gösterimi Sundance’te yapılan Şeytanın İkizi, Irak ordusunda subay Latif Yahya ile Kara Prens lakaplı Uday Hüseyin’in ilişkisini mercek altına alıyor. Uday Hüseyin, yani Saddam Hüseyin’in oğlu, kadınları dövmesiyle, insanları olur olmaz işkence edip öldürmesiyle meşhur, ahlaksız, yoz, hukuk tanımaz bir despot… Latif Yahya, bir gün alelacele Saddam’ın sarayına çağrılır. Yerine getirmesi imkânsız bir görev yüklenir omuzlarına: Ya Uday’ın dublörü olacaktır ya da bütün ailesi öldürülecektir. Sınırsız güç, hızlı arabalar, safahat, kan, yalan ve uyuşturucuyla dolu bi dünyada Latif, hem kendisi hem de ailesi için ölüm-kalım mücadelesi verecektir. Gerçek olaylardan esinlenen filmde Dominic Cooper hem Uday’ı hem de Latif’i canlandırıyor.
MELANKOLİA
MELANCHOLIA
Yönetmen: Lars von Trier
Oyuncular: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Alexander Skarsgard, Brady Corbet, Cameron Spurr, Charlotte Rampling, Jesper Christensen, John Hurt, Stellan Skarsgard, Udo Kier, Kiefer Sutherland
Danimarka, 2011
35 mm / Renkli / 109′
İngilizce; Türkçe altyazılı
16 Pz. 16.00
2011 Cannes En İyi Kadın Oyuncu (Kirsten Dunst)
Neredeyse çektiği her film olay yaratan Lars von Trier’in merakla beklenen bu son yapıtı yönetmenin kendi sözleriyle “dünyanın sonu hakkında güzel bir film”. Melankolia, iki kız kardeşin hikâyelerini anlatıyor: Justine ve ablası Claire. Melankoliye dalan Justine depresyonda, kıyamet gününü aklından çıkaramayan hayatı bir drammış gibi yaşayan bir kadınken Claire, güya “normal” olandır. Justine’in düğün günü geldiğinde bütün aile şatafatlı tören için malikânede bir araya gelir. Parti ilerlerken von Trier’in bildik aile arızaları ortaya çıkmaya başlar. Üstelik Melankolia adı verilen bir gezegen, güneşin arkasında görülmediği yerden çıkmış dünyaya doğru gelmektedir. Yaklaşan kıyameti herkes kendine göre karşılayacaktır.
HABEMUS PAPAM
Yönetmen: Nanni Moretti
Oyuncular: Michel Piccoli, Nanni Moretti, Jerzy Stuhr, Renato Scarpa, Franco Graziosi, Margherita Buy, Dario Cantarelli
İtalya, 2011
35 mm / Renkli / 104′
İtalyanca; İngilizce ve Türkçe altyazılı
14 Cu. 16.00
İtalyan sinemacı Nanni Moretti tarışma yaratmaktan usanmıyor; bu kez ünlü yönetmenin merceğinde, kutsalların kutsalı, Papalık makamı yer alıyor. Kara mizahla dolu filmin can alıcı sorusu da şöyle: Ya papa, papa olmak istemezse? Papa’nın ölümü üzerine kardinaller toplanarak kendi aralarından birini yeni Papa olmak üzere seçerler. Ancak bu kardinal, böyle bir sorumluluğu yüklenebileceğinden emin değildir. Belki bunaltı, belki depresyon belki de yetersizlik hissiyle içine kapanır. Dışarıda halk, Aziz Petrus meydanında yeni Papa’nın balkona çıkmasını beklerken bütün dünya merak içindedir. Vatikan yönetimi, çözümü alışılmadık yöntemlerle aramaya başlar.
MİKROFON
MICROPHONE
Yönetmen: Ahmad Abdalla
Oyuncular: Khaled Abol Naga, Yosra El Lozy, Hany Adel, Ahmad Magdy, Atef Yousef, Salwa Mohamed Ali, Yousry Nasr Allah
Mısır, 2010
35 mm / Renkli / 120′
Arapça; Türkçe altyazılı
14 Cu. 13.30
2011 Istanbul Altın Lale
2010 Kartaca En İyi Film
Nisan ayında Istanbul Film Festivali’nin büyük ödülü Altın Lale’yi kazanan Mikrofon, Mısır’ın çokkültürlü liman kenti İskenderiye’nin altını üstüne getiren müzikal bir yolculuk. Etkileyici müzikleri ve zengin karakter yelpazesiyle dikkat çeken filmde Khaled adlı genç bir adamın, uzun yıllar kaldığı Amerika’dan memleketi İskenderiye’ye dönüşü konu ediliyor. Khaled, bu hareketli kentte hem grafiti sanatçıları, hip hop, rock, caz müzisyenleriyle dolu bir sanat ve müzik camiasını keşfedecek hem de yaklaşan bir halk hareketinin ayak seslerine şahit olacaktır.
KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR
LES PETITS MOUCHOIRS
Yönetmen: Guillaume Canet
Oyuncular: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, Gilles Lellouche, Jean Dujardin, Laurent Lafitte, Pascale Arbillot
Fransa, 2010
35 mm / Renkli / 154′
Fransızca; İngilizce ve Türkçe altyazılı
14 Cu. 21.30
Ünlü aktör Guillaume Canet’nin senaryosunu yazıp yönettiği Küçük Beyaz Yalanlar, 4,7 milyon izleyiciyle Fransa’da yılın en başarılı filmi oldu. Fransa’nın en büyük sinema yıldızlarını bir araya getiren bu esprili ve duygusal filmde, yıllık tatillerini deniz kıyısında geçirmeye karar veren Parisli bir arkadaş grubunun ilişkileri ve sınanan dostlukları anlatılıyor. Mutlu bir evliliği olan Vincent, Max’e âşık olur; Marie, Ludo’nun eski sevgilisidir; Eric, Lea’yı aldatmaktadır; Antoine ise eski kız arkadaşına kafayı takmış durumdadır… Küçük Beyaz Yalanlar, 30. İstanbul Film Festivali’nin en çok izlenen filmi oldu.
BİLET FİYATLARI
Bilet fiyatları, tam 10 TL, öğrenciler ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli 8 TL’dir.
BİLET SATIŞI
Biletler, 1 Ekim Cumartesi günü, 10.30′dan itibaren BİLETİX’ten [BİLETİX satış noktaları, BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com] satılacaktır.
Biletlerinizi tüm Biletix satış noktalarından, referans numaranız, satın alma işlemi sırasında kullandığınız kredi kartı ve kimliğinizi göstererek teslim alabilirsiniz. Biletler sadece kredi kartı sahibine teslim edilir.
Festival sinemalarında seans günü kredi kartı ile kimliğinizi göstererek biletlerinizi teslim alabilirsiniz. Koltuk seçimi Biletix sistemi tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Mevcut koltuklar üzerinden otomatik olarak en iyi yer verilecektir.
Cinebonus YKM gişesinden satış, 8 Ekim’de başlayacaktır. Sinemadan alınan biletlere hizmet bedeli eklenmeyecektir. Her seans için en fazla altı (6) bilet satın alınabilir.
BİLETİX SATIŞ NOKTALARI
• Alsancak D&R; • Alsancak İddaa; • Bornova Palme Kitabevi; • Karşıyaka Carrefoursa D&R; • Karşıyaka Pan Kitabevi
NOT
Tüm seanslarda Türkçe altyazı uygulaması yapılacaktır. Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.
*****Gösterimler sırasında ara verilmeyecektir.Film gösterimlerinin başlamasından sonra salona izleyici alınmayacaktır. Salon girişlerinde sorun çıkmaması için izleyicilerimizin seanslara vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder