4 Ekim 2011 Salı

Pirelli 2012 Calendar Shoot Pirelli 2012 Takvimi Çekimleri















Her yıl merakla beklenen ve kareleri ile ses getiren Pirelli Takvimi'nin 39'uncu sayısının kamera arkası görüntüleri gün ışığına çıktı.
Önümüzdeki günlerde New York'ta resmi tanıtımı yapılacak olan 2012 Pirelli Takvimi için her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyaca ünlü 12 model ve aktris Korsika tepelerinde objektif karşısına geçti. Bu yıl dünyaca ünlü İngiliz model Kate Moss da Pirelli Takvimi'nin yapraklarını süslüyor. Rinko Kikuchi, Saskia de Brauw, EditaVilkeviciute, Joan Small, Margaret Madè, Malgosia, Guinevere Van Seenus gibi isimlerin yanı sıra daha önce Pirelli Takvimi'ne konuk olan bilindik simalar da 2012 Takvimi için objektif karşısına geçti.
Bu yılki çekimleri gerçekleştiren Mario Sorrenti, Pirelli Takvimi'nin çekimlerini gerçekleştiren ilk İtalyan fotoğrafçı oldu.






The 2012 Pirelli calendar isn't set to be released until December 6th, but behind-the-scenes images from the shoot featuring Kate Moss and Lara Stone — are already trickling in. The nature-themed calendar also features models Isabeli Fontana , Milla Jovovich, Margaret Madè, Saskia de Brauw, and Rinko Kikuchi — all posed in rustic settings at the remote Murtoli estate in Corsica.

Mario Sorrenti, Moss's ex-boyfriend — and the first Italian to ever shoot for Pirelli — photographed the calendar. The shoot took place just three weeks before the supermodel's July wedding to Jamie Hince. Hince was, reportedly, present on-set.

Eight behind-the-scenes images, shot on location by Alessandro Scotti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder